divendres, 11 de setembre del 2009

Suspensio del servei

Raggazo, ragazze...
D'aqui poc, un cop pagades les gambes, les cloïsses, el pop, els calamars i el tartufo (tot congelat) marxarem cap el port.
Aproximadament sobre les 00 h deixarem de tenir cobertura, fins que estem a prop de la nostra sempre estimada i mai tant enyorada Catalunya.

No per aixo heu de deixar d'escriure comentaris i de recordar-nos que dilluns tornem a pencar, sense que oblideu que vosaltres tambe heu d'anar i que aquesta setmana heu estat matinant mentre nosaltres gaudiem de les maravelles italianes.

Entre diumenge i la setmana vinent farem els pots finals i penjarem les millors de les 400 fotos que portem.

Ens sap greu, pero... fins el proper post.

Fratele Nutella. Livorno, 11/09/2009

Enviado usando Real Mail de Vodafone.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Així que ja esteu cansats de fer vacances!!

Doncs aneu-vos preparant per la tornada. Per aquí, a banda de celebrar la Diada, el més interessant que ha succeït a la nostra pàtria és que el Defensor del Menor de la Comunitat de Madrid, ha decidit, després de rebre 7 cartes de ciutadans alertats, instar a la fiscalia perquè vetlli pels interessos de la menor Andreíta Janeiro (més coneguda per “Andrea, cómete el pollo, coño”. Les teles en van plenes, no es parla de res més.

Com veieu, en una setmana no ha canviat res, el pseudosíndic no té res més a fer que, amb recursos públics, interessar-se pels drets d’imatge d’una menor, que viurà tota la seva vida en la opulència, lluint vestuari a la “corrida Goyesca”.

Bon viatge!!

Ha informat SGA, Livorno, MdV

Anònim ha dit...

Ah!! se m'oblidava.... breaking news: el gran maestro "El Fundi" vuelve a los ruedos después de haber sido revoleado por un astado hace 3 meses!!!! visca!!!!

jajajajaja

Us ho juro... això és notícia al telediario de la 5...